Ainult meie kaks | beebide ja laste pildistamine | babies and children photography

17 märts, 2014

Igal emal võiks olla üks pilt, kus ta on üksi oma lapsega.. See on olnud minu elu moto (mis küll väga harva teostust leiab.. ja ma pole üldse kindel, kas mul ikka on iga lapsega eraldi pilt..) ja ma ikka püüan seda ka oma klientide seas levitada. Sest vaadake.. Näiteks meie pere on selline, kus me kõike kogu aeg kambas teeme. Pilti ka. Iseenesest väga tore, aga ükskord kui lapsed suured on, siis nad tahavad saada omale kaasa lisaks mälestustele pilti sellest, kus nad on ise ja üksi oma emmega. Ja issiga. Neid tegelikult ei huvita nii väga need armsad õed-vennad.. Me kõik tahame oma emmet ja issit omada täitsa iseseisvalt. Ja seega lihtsalt peab olema igal lapsel pilt oma emmega.. Ja issiga. Üks ühele. Mina ja tema. Sina ja mina. Meie. Ainult kahekesi. See on suur kingitus, mis me neile teha saame!

Vali kategooria