Ma sündisin maailma täna | sünni pildistamine | birth photography

10 mai, 2015

Ma sündisin maailma täna, ma eilset päeva ei tea.. Ma lille seest sündisin täna, see päev on imehea.. Ma sündisin maailma täna, muid päevi mina ei tea.. Ma sündisin maailma täna, küll see maailm on ilus ja hea! Ka emaks sünnitakse koos lapsega. Kaunist emadepäeva, kõik õnnistatud ja väekad Emad! Südamest suured tänud selle Uue Inimhinge vanematele täieliku usalduse eest! See on tõeliselt liiguytav. Aitäh Pelgulinna Sünnitusmajale ning ämmaemand Madli Ritsonile toetuse eest! Kauni muusika ja kasutusloa eest tänud Ott Leplandile / “Emakene, kallis kulla”, helilooja ja sõnade autor: Külli Lepland Aga selle armsa pruntsuu sünnilooga sündis ka minus midagi uut.. Alates tänasest saan lubada, et lisaks vastsündinute, beebide ja laste pildistamisele olen suurima heameelega Sinu kõrval ka selle kõige harukordsema – sünnihetke, jäädvustamiseks! Aitäh kõigile, kes usaldavad! Pikem lugu sellest, kuidas ma  tol pühapäeva hommikul kõige selle kauni otsa sattusin, ilmub siin peatselt! Seniks aga kaunist Emadepäeva nautimist!

 

 

Vali kategooria