Lugu vastsündinu fotosessiooni telgitagustest | about photographing newborn

15 nov., 2013

Kuidas üks vastsündinu fotosessioon ikka päris täpselt välja näeb.. on minult ikka ja jälle küsitud. Seletan muidugi lahkesti, aga lihtsam on see ju kirja panna. Ja selleks pole ideaalsemat võimalust kui 7 päevase Paulaga tehtud fotosessioon, millega ma seda pikka juttu näitlikustada saan. Titade pildistamine on mu suur kirg ja armastus. Laste pildistamine üldse. Olen lastefotograaf, kes pildistab lapsi ja nendega koos olevaid täiskasvanuid 🙂 Beebide pildistamine sai mulle armsaks mu oma laste kasvades, kes olid mu esimesteks tublideks modellideks. Nelladella on minu neljas lapsuke, kes sündis koos meie pere pesamunaga 2010. aastal. Paula tulemise lugu sai alguse juba natuke aega varem ehk et siis kui ta alles emme kõhus oli. Seega, kui on plaanis uue pereliikme tulemist jäädvustada, siis võib alustada ootusaja piltidega ning seejärel teha ka beebipildid. Paula õde Madli oli väga elevil suureks õeks saamise üle – ta teadis täpselt, et tita on emme kõhus ja varsti tuleb välja, oskas teda ultrahelipildi pealt näidata ja hoidis hellalt õele mõeldud hiirekest.. Paula 7 päeva from Nelladella on Vimeo.

Vali kategooria